Så inreder du ditt hem i Stockholm

Eftersom Sverige och Stockholm är känt för vårt öga för mode och detaljer är det viktigt att även våra hem är trendiga och trivsamma. Därför kommer du i det här inlägget att få några enkla tips på hur du kan få ditt hem trendigt och ha en inredning som passar bra i huvudstaden.

För väggarna

Till att börja med riktar vi våra blickar till väggarna. Det är för att väggarna utgör en stor del av helhetsintrycket. Du kan åtgärda dina väggar med hjälp av moderiktiga tapeter eller måla väggarna med en trendig nyans. Just nu är det inne att måla väggarna med en färg vi finner ute i den svenska naturen. Till exempel beige, grå, grön och blå. Men förutom att väggarnas färg och mönster är viktigt finns det massor med bra inredning för väggarna. Det är till exempel moderiktigt med posters. Om du har många posters, konst och fotografier är det riktigt snyggt att skapa en tavelvägg, du kan läsa mer om det på internet.

För golven

Förutom att väggarna utgör en stor del av helhetsintrycket är det lätt att man glömmer bort att golven också är en stor del av vårt hem. Därför ska du se till att du har ett bra och slitstarkt golv som också passar bra in i ditt moderna hem. Just nu är det trendigt att ha golv av trä. Färgen på träet kan variera, men det som är mest moderiktigt just nu är mörkt eller ljust trä. Ett annat material som är snyggt på golv är sten. Du väljer det material som passar bäst in i ditt hem och går i samklang med din inredning. På golven är det snyggt att ha mattor. Du kan till exempel köpa en snygg ryamatta och placera mattan i vardagsrummet eller sovrummet. Mattor kan hjälpa till att få ditt hem mer mysigt och hemtrevligt. Dessutom är det en stilren inredningsdetalj.

Möbler

Nästa steg för att få till ett riktigt bra stockholmshem är möblerna. Det finns ett flertal vägar att gå när det kommer till inköpet av nya möbler. För det första är det viktigt att möblerna är bekväma. Det är alltför vanligt att man köper hem möbler för att de ser snygga ut på bild, men i verkligheten vill vi ju sitta och spendera mycket tid i våra sittmöbler. Därför är det viktigt att du ser till att prova ut din nya soffa, stolar eller fåtöljen innan du köper hem dem. I övrigt är marknaden för möbler stor. Det betyder att du har stora möjligheter att hitta möbler som passar bra in i din inredningsstil. Några exempel på trendiga möbler just nu är möbler av rotting, trä eller av olika stenmaterial.