Bo på hotell i Stockholm

I Stockholm finns det mycket att se och göra under hela året. I staden som passar alla finns det bland annat många sevärdheter, butiker, restauranger och sist men inte minst har Stockholm en underbar natur. Stockholm är omringat av vatten och det gör staden idyllisk. Det finns många hotell i Stockholm, som passar alla smaker. Ett hotell som är väldigt populärt är Haymarket by Scandic som ligger på Hötorget, i PUB- huset. Detta hotell är nominerat av Wallpaper Magazine till priset Best Urban Hotel. Livsstilsmagasinet utser varje år världens bästa hotell.

Hotell i Stockholm nominerat av Wallpaper Magazine

Stockholmshotell kan bli världens bästa. Haymarket har nominerats till ett av världens bästa hotell av magasinet Wallpaper, som är en väletablerad tidning inom design och livsstil. Haymarket är det enda hotellet i Norden som är nominerat och enbart att bli nominerad är en vinst. Hotellet som öppnade i år har blivit en hotellklassiker. Detta hotell är centralt beläget i Stockholm med promenadavstånd till Centralstationen. Hotellet är omgivet av biografer, butiker, torghandel, saluhall och konserthus. I hotellet finns en konferens- och eventvåning. Från hotellet kan man promenera genom staden, men om man skulle vilja använda sig av kollektivtrafik så finns tunnelbana och bussar ett stenkast bort.

Hotellets unika inredningsstil

Hotellet är inspirerat av 20-talets art deco med vackra detaljer som återskapats. En del av inspirationen kommer från filmvärlden och Greta Garbo, som förr i tiden arbetade som expedit i hattavdelningen i det gamla PUB- huset, som nu har omvandlats till hotell. Förutom att det är ett underbart vackert hotell, är det centralt beläget och man har promenadavstånd till allt. Stockholm är en av världens vackraste städer och här kan man njuta av storstadslivet under alla årstider. Eftersom det finns så mycket att göra i Stockholm går tiden fort. Det finns många museer att besöka, restauranger och självklart många butiker om man är shoppingsugen!