Stockholms bästa shopping

I Stockholm finns det mycket att se och göra. Många sevärdheter, restauranger, caféer och sist men inte minst många butiker. Stockholm har ett stort utbud av butiker för alla stilar och smaker. Även om man inte är sugen på att shoppa kan man gå runt i butikerna och bara titta på allt fint, och få inspiration av det stora utbudet som Stockholms butiker har att erbjuda. Det finns många självständiga butiker och sedan finns det butiker i olika shoppingcenter. Kedjor och mindre affärer. Stockholm har ett stort utbud och det finns mycket att välja.

Unika butiker i Stockholm

Stockholm har flera unika butiker. Tigers designers favoritställen är bland annat Sneakersnstuff som ligger på Södermalm, en av de bästa sneakersbutikerna i världen. Här hittar man både klassiska och de senaste limiterade versionerna av sneakers. En annan favorit är Ulriksdals slottsträdgård i Solna, som enligt Tigers designer är Sveriges bästa växthus. Man får mycket inspiration här när det kommer till växter. Hos Bukowskis market i Hägersten hittar man fin konst till ett bra pris. På Stockholms matmarknad i Stureplan får man alltid hjälp och råd när det kommer till matlagning, och mycket bra kvalitet på råvaror. Sist men inte minst, Konst-ig på Södermalm om man vill köpa böcker och få inspiration, och personalen är mycket hjälpsam.

Stockholm – en vacker stad

I Stockholm kan man ha kul under alla årstider, det finns mycket att se och göra och sist men inte minst har denna stad en underbar natur. Här kan man välja mellan många aktiviteter både för vuxna och unga. Staden är omringad av vatten, vilket gör den idyllisk. Stockholms skärgård är underbar och det är lätt och smidigt att ta sig till och från. Man kan enkelt vandra genom staden. Stockholm har ett stort utbud av butiker, större och mindre affärer som passar alla åldrar och stilar. Man hittar butiker både inne i stan och utanför city. I Stockholm har man helt enkelt aldrig tråkigt!